Do cijene web stranice u samo 3 koraka

 

Ispunite osnovne podatke vezane uz web stranicu i na Vaš mail, u kratkom roku, stiže ne obavezujuća ponuda

Najčešća pitanja i odgovori

Što nas klijenti najčešće pitaju?

Koliko je važno imati web stranicu?

Vaša web stranica je prezentacija vašeg poduzeća na Internetu, vaši partneri i potencijalni kupci se okreću internetu u potrazi za proizvodima i uslugama te neposjedovanje web stranice i informacija o poslovanju, može biti veliki nedostatak za bilo koju organizaciju.

Koja je cijena izrade web stranice?

Cijena je drugačija za svaki projekt. Ovisi o broju stranica (podstranica), zahjevnosti izrade, te dodatnim zahtjevima od strane klijenta.

Na ovoj stranici možete vidjeti i ponudu 3 odlična web paketa sa super povoljnim cijenama.

Koji je postupak izrade web stranice?

Nakon što nas kontaktirate putem telefona, kontakt obrasca ili zatražite ponudu na našoj web stranici saznat ćemo kakvu web stranicu želite i nakon toga vam šaljemo ponudu. Ukoliko vam ponuda odgovara, uplaćujete 50% iznosa prije početka radova. Nakon završetka projekta uplaćuje se ostatak iznosa.

Što je responzivni web dizajn?

Responzivni dizajn je prilagodljivost web stranice svim dimenzijama ekrana i uređaja (PC, laptop, tablet, mobilni uređaji).

Da li mi je potrebno održavanje web stranice?

Održavanje web stranice nužno je za funcionalnost, sigurnost i brzinu web stranice, za uspješan rast broja posjetitelja i klijenata. Održavati web stranicu ne znači brinuti za njen trenutni izgled, nego stalno je nadograđivati, mijenjati i poboljšavati.

Nije svejedno odlučite li se web stranicu održavati sami ili za to angažirati stručnu osobu. Uvijek je bolje da to radi netko sa znanjem i iskustvom, jer ukoliko se dogodi neki problem, popravci su skuplji nego redovito održavanje.

Ukoliko se odlučite za našu uslugu održavanja uvijek ćete imati – sigurnu i ažuriranu web stranicu, redovitu sigurnosnu kopiju web stranice, optimiziranu web stranicu i stalni nadzor rada web stranice.

Što klijenti trebaju dostaviti za izradu web stranice?

Nakon prihvačanje ponude klijent treba dostaviti sve materijale potrebne za izradu web stranice. Tekstove, fotografije, dokumente itd. Ne preuzimamo odgovornost za točnost i ispravnost materijala. Što prije nam dostavite materijale, web stranica će se u kraćem roku izraditi.

One page stranice ili Multi page web stranica?

One page stranica je vizualno atraktivna stranica kako bi odmah privukla pozornost kupaca. Ima za cilj pružiti minimalnu i nepohodnu količinu informacija za posjetitelje.

One page stranica nema dodatnih stranica kao što su (o nama, usluge i slično), odnosno one su sve integrirane u početnu stranicu jer ima za cilj fokusirati klijenta na najbitnije stvari.

Po stranici se osim putem linkova krećete scrollanjem gore ili dolje, a korisnici će rijetko napustiti stranicu jer nisu pronašli ono što su tražili.

Multi page ili klasična web stranica sastoji se od više HTML dokumenata do kojih se dolazi putem izbornika. Za razliku od one page stranica, gdje samo scrollate multi page stranicama se krećete putem izbornika.

Unutar izbornika se nalaze razne sekcije, npr. O nama, usluge, kontakt.. Ukoliko kliknete na jednu od njih, otvara se nova stranica na kojoj se nalazi sadržaj za svaku sekciju posebno.

Što je CMS sustav?

CMS sustav je sustav za upravljanje sadržajem web stranice te daje mogućnost korisniku da samostalno uređuje svoju web stranicu.
Svi CMS sustavi posjeduju datoteke, sadržaje i pluginove koji od vaše web stranice mogu napraviti gotovo sve što poželimo.

Što je hosting i domena?

Hosting je smještaj web stranice na web server (Internet) kako biste bili dostupni korisnicima iz bilo kojeg kraja svijeta. Naša hosting platforma je brza, pouzdana i sigurna. To je veza između  web stranice i internet preglednika i vrlo je bitno da hosting bude pouzdan.

Domena je naziv odnosno adresa vaše web stranice na Internetu. Domena je jedinstvena za svaki web i vrlo je bitno izabrati pravu domenu. Postoji niz domena koje možete zakupiti .hr, .com.hr, .com, .net, .biz, .org itd.

Što je SEO optimizacija?

SEO (Search engine optimization) je optimizacija web stranice za tražilice kako bi web stranice bile na što boljoj poziciji na web tražilicama. Radi se prema analizi ključnih riječi i rezultatima pretraživanja.

Za uspješnost poslovanja je bitno da stranice budu pri vrhu rezultatata pretraživanja kako bi privukle što više zainteresiranih posjetitelja.