Iznajmite svoj apartman ili kuću za odmor po proviziji od samo 5%

Uštedite na provizijama i povećajte popunjenost svojeg objekta uz našu pomoć. Nudimo kompletno vođenje rezervacija i komunikaciju s gostima za samo 5% provizije.

Usluga

Naša usluga uključuje:

Proces

Kako to funkcionira?

1. Oglašavanje

Dostavite nam podatke, slike i cijene po noći vašeg apartmana.

2. Komunikacija

Mi obavljamo svu komunikaciju i dogovaramo dolazak i odlazak s gostima.

3. Rezervacije

Gost rezervira, kroz našu mobilnu aplikaciju odmah će te vidjeti sve detalje o pojedinoj rezervaciji.

4. Uplate

Uplate gostiju sjedaju direktno na Vaš bankovni račun.

Usporedba

Zašto odabrati nas?

A-Design-white-1_upscaled
Druge agencije
Optimizacija stranice: posvećujemo se svakoj platformi da se dobiju najbolji rezultati popunjenosti.
Optimizacija stranice: samo postavljanje bez ikakve optimizacije.
Vidljivost: u svakom trenutku vlasnik može vidjeti svoj objekt na portalima.
Vidljivost: sakrivanje objekta da vlasnik ne zna gdje mu se objekat nalazi.
Cijene: dogovor s vlasnikom koju točno cijenu želi da mu bude postavljena. Vlasnik može u svakom trenutku vidjeti cijene pregledom portala gdje mu se objekt nalazi.
Cijene: vlasnik se dogovori jednu cijenu agencija stavlja drugu veću cijenu, pošto vlasnik ne može pronaći objekt po portalima ne zna po kojoj cijeni se prodaje njegov objekt.
Uplate: Direktno dolaze na Vaš bankovni račun (nakon svake rezervacije ili jednom tjedno ovisno o platformi).
Uplate: 1 mjesečno dolaze uplate na bankovni račun.
UKLJUČEN program za online prijavu gosta.
NIJE UKLJUČEN program za online prijavu gosta.
Provizija: Naša fiksna 5% po rezervaciji.
Provizija: 35%+ po rezervaciji.

Postignuća

Naša prednost

Kontakt

Povećajte popunjenost svojeg objekta bez stresa i uštedite na provizijama!

FAQ

Često postavljena pitanja

Mi smo agencija i pravi izbor za sve one koji nemaju vremena ispunjavati profile na više oglašivačkih portala, ažurirati kalendare, voditi računa o cijenama i upravljanju cijenama, istraživati tržište, razmišljati o fotografijama i prezentaciji, te komunicirati s gostima. Mi smo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

Naknada naše agencije iznosi fiksno 5% po rezervaciji. Ovisno o platformi (Booking.com, Airbnb itd..) gdje bude Vaš objekt stavljen potrebno je podmiriti njihovu proviziju.

Kroz našu aplikaciju “Online prijava gosta”, gost nekoliko dana prije dolaska u objekt dobiva obrazac za unos svih potrebnih podataka o svim osobama koje će boraviti u objektu. Nakon što gost ispuni i pošalje obrazac, vlasnik objekta prima e-mail s ispunjenim podacima i XML datotekom. Vlasnik provjerava ispravnost unesenih podataka te putem XML datoteke jednostavno, u samo dva klika automatski se svi podaci dodaju u eVisitor sustav. Ova metoda značajno skraćuje vrijeme unosa podataka sa 20 minuta na samo 2 minute.

Pogledajte naš video ovdje kako aplikacija funkcionira.

Da, potrebno je imati PDV broj. Mi smo razvili posebnu aplikaciju za lakšu izradu PDV, PDV-S obrazca za poreznu upravu, u par minuta ispunite i pošaljite u ePoreznu.

Posjedovanje rješenja o kategorizaciji svih smještajnih jedinica, objekt završen u cijelosti te zadovoljavanje osnovnih kriterija opremljenosti. 

A-Design - vodeća agencija za iznajmljivanje apartmana i kuća za odmor u Hrvatskoj, uključujući Split, Zagreb, Pulu, Zadar i Rijeka itd...

© 2024 A-Design | Sva prava pridržava

A-Design, obrt za web dizajn, vl. Josip Valčić, S. S. Kranjčevića 5, Zadar, 23000, Hrvatska. U sklopu naše djelatnosti prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostave klijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.

A-Design se drži sljedećih načela s ciljem zaštite Vaše privatnosti:
• Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
• Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
• Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
• Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
• Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

A-Design prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostavili dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.

Mi u A-Design smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.


Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?


Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, organizacija/tvrtka) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili nas kontaktirajući izravno putem e-mail pošte jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima.


Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka


Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka A-Design, obrt za web dizajn, vl. Josip Valčić, S. S. Kranjčevića 5, Zadar, 23000, Hrvatska.


Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?


Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.


Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?


Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.


Kako ćemo koristiti informacije o Vama?


Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.Tijekom trajanja ugovornog odnosa A-Design će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.


Google Analytics


Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Pravilima korištenja kolačića (Cookie policy).
Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy


Informacijska sigurnost


Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.


O našem poslužitelju internetske stranice


Ova web stranica smještena je kod globalno kod poznatog davatelja usluga u EU. Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.


Kolačići


Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.


Vaša prava


Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora A-Design na Zadar 23000, S. S. Kranjčevića 5 ili na [email protected] ili nadležnom državnom tijelu.


Vaša privola


Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu A-Design da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o A-Design i uslugama koje pruža.


Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu


U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, [email protected] , www.azop.hr.


Povreda osobnih podataka


O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.


Promjene naših pravila o privatnosti


U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 16. 12. 2021.

Pokreni video