Izrada i vođenje Booking.com i Airbnb stranica

Naša kompanija pruža specijaliziranu uslugu izrade i vođenje Booking.com i Airbnb stranice, usmjerenu na maksimiziranje vašeg prihoda i optimizaciju vaše online prisutnosti. Razumijemo nijanse i izazove upravljanja nekretninama na jednoj od najvećih svjetskih platformi za rezervaciju smještaja, te smo ovdje da vam pomognemo u svakom koraku.

Marketing

Razvoj web marketinga

Naša usluga za web oglašavanje potiče da vaše poslovanje bude bolje od konkurenije.

Dizajn

Naš fokus je na sadašnjosti! Zato radimo Vaše stranice po najnovijim trendovima i tehnologijama.

Razvoj

Razvoj web stranica je u našoj DNK. Web stranice razvijamo od temelja tako da imate potpunu kontrolu nad izgledom Vaše web stranice.

Konkurentnost

Koristeći našu naprednu marketinšku praksu pomažemo u podizanju Vašeg poslovanja iznad konkurencije.

Komunikacija s gostima

Profesionalno upravljanje rezervacijama

Naše upravljanje vašim rezervacijama na Booking.com i Airbnb osigurava da svaki aspekt procesa rezervacije bude besprijekoran, od trenutka kada gost izvrši rezervaciju do trenutka njihove odjave. Uključuje detaljno praćenje i upravljanje dostupnosti, kao i brzu i efikasnu komunikaciju s gostima.

Strateška analiza tržišta

Optimizacija cijena

Koristimo sofisticirane strategije i alate za dinamično određivanje cijena koje se prilagođavaju u realnom vremenu, osiguravajući da vaša nekretnina ostane konkurentna, a vi ostvarujete maksimalne prihode. Naš pristup uključuje analizu tržišta, sezonalnosti, i potražnje, osiguravajući optimalno pozicioniranje vaše cijene na tržištu.

Stalna podrška

Izvještavanje i analitika

Pružamo redovita izvješća i analize koje vam daju uvid u performanse vaše nekretnine na Booking.com i Airbnb. Ovi podaci vam omogućuju da donesete informirane odluke i prilagodbe strategije, s ciljem poboljšanja performansi i prihoda.

Prilagođeni savjeti i konzultacije

Ekspertiza i podrška

Naš tim sastoji se od stručnjaka specijaliziranih za Booking.com i Airbnb, koji su uvijek spremni pružiti podršku, savjete i odgovore na vaša pitanja. Oslonite se na našu ekspertizu kako biste maksimizirali potencijal vaše nekretnine.

Metodologija

Saznaj više o našoj metodologiji

UX dizajn

Korisničko iskustvo, dizajn i tehničko znanje kao jedna cjelina.

Interaktivno

Izrađujemo brze, zabavne i responzivne stranice. Sve će funkcionirati besprijekorno.

Usmjereni na konverzije.

Naš cilj je postaviti Vašu web stranicu. Fokusirani smo na konverziju Vaše stranice kako bi se posjetitelji stranice pretvorili u kupce.

Projekti

Odabrani projekti

Izbor naših najnovijih radova

Misfit hair & beauty studio

Greethings - Web Shop

Split Blue Cave

Prilagođene strategije za maksimalan uspjeh

Otključajte pun potencijal vaše nekretnine

Bilo da ste vlasnik nekretnine koji tek ulazi u svijet online iznajmljivanja ili ste iskusan domaćin koji traži načine za optimizaciju svojih postojećih procesa, naša usluga specijaliziranog vođenja na Booking.com i Airbnb je dizajnirana da vam pomogne uspjeti. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo unaprijediti vaše poslovanje.